Team Happy Door

Happy Door is er voor Sociaal en Veilig Thuis. Noodzakelijk bij het organiseren van een Happy Door is samenwerking en verschillende vormen van kennis over de uitdagingen. ICT, E-health, eenzaamheid en beperkingen in je mobiliteit zijn van verschillende orde, maar in samenhang en samenwerking zijn oplossingen mogelijk.

Happy Door werkt ondere andere samen met zorgorganisaties, woningbouwcorporaties, apothekers, particulieren en bedrijven met een bezorgdienst.

Het waarmaken en organiseren van een huis met Happy Door doen wij met gerenommeerde leveranciers. Wij letten op de halfwaarde tijd is het bedrijf kwantitatief, kwalitatief en financieel voldoende sterk om blijvend en duurzaam bij te de dragen aan Happy Door.

“Onze partners, een sterk team!”

Roamler

Roamler Tech en Roamler Care hebben zich er op toegelegd om een uitstekend netwerk van professionals waaronder installateurs op te bouwen. Roamler organiseert de werkzaamheden vlot en deskundig. Happy Door is dan ook blij met deze professionele en internationale partner voor de installatie en het gebruik van Happy Door. Roamler is met indicatieverpleegkundigen ook actief op de zorgmarkt en alle installateurs zijn getraind op het niet-pluis gevoel.

Concierge

Concierge is het platform van Roamler dat u kunt inschakelen om de toegang van de woning voor u te regelen. Zij beheren de voordeur en worden ook ingezet door bijvoorbeeld zorgorganisaties die het sleutelbeheer en de onveilige sleutelkluisjes achter zich hebben gelaten en samenwerken met Happy Door.

ONS Nedap

Via de samenwerking met   Roamler/ Concierge  is ook Nedap-Healthcare een belangrijke partner voor Happy Door.  Door de koppeling van de Happy Door aan de registratie en het werken in de Thuiszorg en wijkverpleging, wordt de werkdruk vermindert en de problemen rond het sleutelbeheer opgelost.  Nedap is met ‘Ons’ https://nedap-healthcare.com/oplossingen/ons/de marktleider in de thuiszorg voor de softwarematige ondersteuning van het elektronische cliëntdossier.  Ook zij staan voor de focus op wat echt belangrijk is, aandacht, veiligheid en verzorging van menssen.

Nuki

Nuki Smart Lock maakt van uw telefoon of een eigen afstandbediening een slimme sleutel. De Smart Lock is eenvoudig te monteren over de bestaande sleutel en cilinder heen. Past Nuki Smart Lock niet op uw deur? Dan hebben wij ook ander leveranciers en oplossingen. Met onder andere de Google assistent kan het de Smart Lock/het slimme slot ook met spraak worden bediend. Nuki is een van oorsprong Oostenrijks bedrijf en uitgegroeid tot een financieel gezonde internationale onderneming. Het hoofdkwartier bevindt zich in Graz Oostenrijk. De oprichters (twee broers) hadden een visie over het smart maken van toegangsoplossingen en het overbodig maken van fysieke sleutels.  Hierdoor is de deur nog steeds op de traditionele manier met een sleutel te openen.

RING

RING is de videodeurbel waardoor je weet wie er voor de deur staat. Zoals de vrouw van de uitvinder zei: Dit is nummerherkenning voor de voordeur. Met Ring houdt u altijd en vanaf elke locatie het huis en de voordeur in de gaten en spreekt de mensen die voor de deur staan. Met Ring Protect worden alle livebeelden en de beelden van elke melding AVG-proof opgeslagen. Deze kunnen later opnieuw worden bekeken, opgeslagen en gedeeld. Ring is een internationaal, sterk groeiend en financieel gezond bedrijf.